Houtskeletbouw-Zelbouwpakketten

Houtskeletbouw zelfbouwpakketten

Je zal wellicht al de voordelen van een houtskeletbouw gelezen hebben op onze website. Maar wist je dat je uw houtskeletbouw ook volledig zelf kunt plaatsen?

Door zelf de handen uit de mouwen te steken kan je fors besparen op je bouwbudget. Onze expertise, nauwgezette opvolging, hoogstaande materialen en professioneel gereedschap zorgen ervoor dat je niet aan kwaliteit inboet en alles veilig verloopt. Onze zelfbouwmodule biedt jou de mogelijkheid om te kiezen wat je zelf wil doen en wat je liefst door ons laat uitvoeren.

Je ontvangt van ons al het materiaal op maat van jouw plan. Wij zorgen ervoor dat je steeds alles voorhanden hebt en dat je niet wordt opgehouden omdat je materialen te kort komt.

Een gepersonaliseerde handleiding helpt je om alle belangrijke situaties duidelijk te maken die je in jouw bouwproject zal tegenkomen. Het doel van deze handleiding is jouw veiligheid te garanderen en om zo eenvoudig mogelijk een kwalitatief eindresultaat te garanderen.

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom kan je bij ons gebruik maken van gereedschap en moet je niets aankopen dat je zelden nodig hebt.

Je staat er nooit alleen voor. Om al je vragen te beantwoorden voorzien wij bij de opstart en voor belangrijke bouwfases voldoende tijd om samen met jou ter plaatse alles even te overlopen. Je kan ons ook steeds contacteren als er vragen zijn.