Döpfner ramen en deuren

Döpfner

Döpfner ramen en deuren in hout-hout of hout-aluminium uitvoering. Döpfner staat garant voor ecologische en duurzame ramen en deuren.

Ecologisch omdat ze alleen lokaal hout gebruiken. Het gecertificeerd hout is afkomstig van duurzaam bosbouw van bossen die dicht bij de fabriek liggen en niet uit tropische oerbossen of Siberische Taiga.

Ecologisch omdat ze enkel gerecycleerd aluminium van hoge kwaliteit gebruiken. De poedercoating zorgt voor duurzaamheid en de laagste onderhoudskosten. Aluminium is een ecologisch verantwoord “schild” voor uw ramen!

Döpfner straalt zichtbare en voelbare kwaliteit uit. Döfner ramen hebben een innovatieve raamconstructie met 3 dichtingsniveau’s wat zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. De optimale klimaat thermobeglazing (2-dubbel of 3-dubbel) zorgt voor een aangename warmte in de winter en koelte in de zomer.

Döpfner heeft een uitgebreid gamma aan ramen en deuren in diverse uitvoeringen. Neem vrijblijvend contact op voor meer info, of kijk al even in de folder voor meer info over de ramen.

Klik hier voor meer info over Döpfner ramen en deuren