Luchtichting Pro Clima

Pro Clima Luchtdichting

EBIWA heeft een ruime ervaring met Pro Clima producten als luchtdichting voor de thermische isolatie.

Pro Clima heeft een zeer volledig assortiment en kent veel toepassingen langs de binnen- en buitenzijde van de isolatie.

Luchtdichting is niet alleen nodig, het is onontbeerlijk. Een goede luchtdichting sluit immers alle kieren die in een woning bestaan omwille van aansluitingen van ramen, doorvoeren van kabels en buizen en openingen in uw constructie. Ook transport van vocht (damp) naar uw constructie-elementen en isolatie wordt zo tegengegaan. Luchtdichtheid zorgt dus voor een reductie van het energieverlies en bevordert de werking van de isolatie en ventilatie. Het beschermt de isolatie en constructie bovendien tegen bouwschade (vocht, schimmels, e.d.) en vermijdt het ontstaan van schimmels.

Als pionier in luchtdichting beseft Pro Clima dat de perfecte afdichting ligt in de optimale combinatie van luchtdichtingsmembranen, manchetten, lijmen, kleefbanden en talloze andere detailoplossingen. Hun leuze is dan ook: ‘voor elke toepassing de beste oplossing’.

Pro Clima luchtdichting kan perfect zelf geplaatst worden, EBIWA ondersteunt en begeleid de zelfbouwers bij het luchtdicht maken van hun woning.

Opmerkingen, vragen, twijfels, over bepaalde producten, hun toepassing of bestellingen? Ben je bezig met een totaal-verbouwing of grotere werken? Vraag zeker een offerte aan! Aarzel niet ons te contacteren.

Klik hier voor meer info over Pro Clima