EBIWA
aa(eco)logisch bouw-, interieur- en woonalternatief

line decor
 
line decor
 
 

Designo R8

Uitzet- en tuimelvensters met opening over 45°, hout of kunststof.

Het naar buiten openend dakraam Designo R8 is gefabriceerd volgens het Roto-principe: het scharnierpunt bevindt zich bovenin en dat maakt totale opening naar buiten over 45° mogelijk. Naast deze maximale opening beschikt u over een enkele bedieningshandgreep met 2 vaste tussenliggende openingsstanden. Exclusief bij Roto voor de standaardmodellen: dubbele beglazing met hoge prestaties en bescherming tegen de zon. Aanbevolen: het geïntegreerde isolerend blok dat het mogelijk maakt een aangename kamertemperatuur te handhaven en waarmee u bovendien energie bespaart.

Voordelen:

  • Passiefnormdakraam met 3-dubbele beglazing met isolatiewaarde Uw = 0,84 W/m²K in de versie 9E.
  • Maximaal gebruiksgemak en optimale veiligheid dankzij de 4 vergrendelingspunten en de multifunctionele handgreep onderaan.
  • Heeft dankzij de antracietgrijze lak een metallic uitzicht dat perfect in harmonie is met het dak.
  • Ideaal voor lage-energiewoningen (LEW) en passiefhuizen

Werking:

Naar buiten openend dakraam:
Dit naar buiten openend dakraam dat werd ontworpen door Roto biedt u een gevoel van welzijn en een aangename leefsfeer onder het dak. De vleugel klapt volledig naar buiten open wanneer u het raam opent zodat hij geen plaats inneemt in uw woonruimte. De openingshoek tot 45°, die naar wens kan worden ingesteld, is uniek op de markt. Dit biedt u vrije toegang tot het raam voor een onbelemmerd panoramisch uitzicht. De unieke handgreep onderaan is multifunctioneel: hij kan gebruikt worden voor het openen in uitzetstand, het wentelen naar de schoonmaakstand met automatische blokkering en voor de verluchtingsstand. Comfort en veiligheid gegarandeerd.
Perfecte aansluiting:
Het elektrisch aangedreven Roto-rolluik (niet standaard) past perfect op het naar buiten openend dakraam. Het past zich gemakkelijk aan elke openingshoek en aan elke functie van het raam aan, het beschermt tegen de weers- en klimaatinvloeden en is isolerend tegen de warmte. Dit rolluik past perfect op het bewegend kader van het raam, zonder dat het uitsteekt voorbij de bovenrand; hierdoor is het mogelijk boven elkaar gelegen dakramen te plaatsen in de beste omstandigheden. Geniet van maximale vrijheid en comfort.
In openingsstand: maximale opening.
Ventilatie: eenvoudig en zeker.
Veilig en comfortabel onderhoud dankzij het vergrendelingssysteem.

Technische eigenschappen:

Dakhelling 15° - 65°
Kunststof ja
Hout ja
WD ja
Aantal glassoorten 4
Aantal afmetingen 8
Openingshoek Ong. 45°
Vergrendeling 4-punts

Buitenrolluiken:

Met een elektrisch rolluik bent u altijd zeker van de nodige bescherming. Zelfs bij een hellingshoek van 45° kan het rolluik gesloten gehouden worden. Zijn dubbelzijdige lamellen vormen bovendien een onmiskenbare troef tegen externe temperatuurs- en weersinvloeden.

Toebehoren:

Verduisteringsgordijn en insectenhor zijn optioneel verkrijgbaar.

Garantie:

10 jaar fabrieksgarantie op het dakraam.
2 jaar fabrieksgarantie op rolluiken en toebehoren.Terug naar producten
Rembert Vanhuylenbroeck Roosdaal Borchtlombeek Vlaams-Brabant